Ahad, 8 Mei 2011

Mastura Nak PromOte bLog


cik Mastura
pagi2 tangan nie sentiasa mengatai menjala ke mOuse 
dOk clik2 entry bLog orang... ternampak la segmen PROMOTE BLoG 
yela, mmg la aku nie nak prOmOte bLog aku nie... sbb nak meramaikan fOllOwer a.k.a kawan2..
cuber la kOwang tgOk fOllOwer aku yang dah ader sekarang nie...
13 owang jer yang sudi foLLow aku.. :)

Kenapa Nak Cik Mastura prOmOtekan???

Sbb nak meriahkan kawan2 yang ader...mOga2 dapat 
mengeratkan silaturahim...sume2 blOgger...
dan dapat gak memberi diri ku idea agar meramaikan entry2 serta reti wat gambaQ serta ikOn yang bling2** :)
(p/s : maaf berbelit sikit ayat )


kOrang nak jOin >> kelik la kat sini


4 ulasan:

::Mastura Zakaria:: berkata...

dipromosi dah..sila check kat link ni..

http://masturazakaria.blogspot.com/2011/05/sesi-promote-blog-6th-batch.html

thanks ye join...

MerLe berkata...

cantik la blog..

❤✿krOnic a.k.a dayah✿❤ berkata...

terima kasih... saya baru lagi nak belajar berblOg... awak punyer blOg lagi best... try bukak blOg saya lagi 1.. ader cerita pasal blOg awak :) hOpe x mara ek...

nashanadz berkata...

hihi.. akak datang singgah n follow awak ;)

click here : segmen menambah follower bersama Hannah tots